Промисловий туризм Кривого Рогу презентовано на Львівському Міжнародному Форумі Індустрії Туризму та Гостинності

 

Даний Форум - визначна подія у туристичному бізнесі, що вже кілька років поспіль збирає під одним дахом представників сфери гостинності та туризму практично з усіх регіонів України та зарубіжжя.

Цього разу Форум проходив в трьох тематичних напрямках:

  • ТурЕКСПО;
  • готельний та ресторанний бізнес;
  • континент розваг.

 

Презентація потенціалу Кривого Рогу для розвитку туризму стала своєрідним відкриттям заходу і викликала хвилю зацікавленості як з боку туроператорів, так і з боку представників ЗМІ туристичної сфери.


Володимир Казаков, працівник відділу промислового туризму Інституту розвитку міста, під час панельної дискусії продемонстрував відеоролик, що в сучасній динамічній формі презентує багатство і унікальність Криворіжжя, з його мальовничими краєвидами та потужними індустріальними об'єктами.

 

DSCN4901


Також на розгляд присутніх були запропоновані розроблені туристичні маршрути по місту, що вже пройшли апробацію чи будуть впроваджені найближчим часом. Поліграфічна продукція, що містить яскраві фото привабливих туристичних об'єктів, додавала повноти загальній картині вражень про Кривий Ріг, яких, на подив, в учасників дискусії було чимало.


За відгуками «акул» тур бізнесу, Кривий Ріг йде шляхом вивіреного принципу маркетингу – «відрізняйся, або помирай!», адже наше місто наразі є унікальним туристичним продуктом - мало кого здивуєш поїздкою на море чи лижним курортом, а ось можливістю побачити найбільші кар'єри Європи чи спуститися в дореволюційні штольні можна вразити кожного.

 

DSCN4894


За результатами участі у Форумі було досягнуто усних домовленостей про співробітництво з представниками туристичних компаній «Терра Інкогніта», «Відвідай», «Live Love Travel» та багатьма іншими.


Позитивні відгуки та зацікавленість у презентації свідчать про готовність туристичного продукту Кривого Рогу, який наразі потребує більшої промоції як на національному, так і міжнародному рівнях. Участь в такому масштабному заході як Львівський Форум – ще один крок до того, щоб зробити Кривий Ріг знаним і відомим не лише як «найдовше місто та промисловий центр» (за словами учасників), а й перспективним центром промислового туризму.

 

DSCN4866