У Кривому Розі реалізовується муніципальний проект «Криворізька гостинність»

 


З метою виконання Стратегічного плану розвитку міста Кривого Рогу на період до 2025 року, збільшення привабливості місцевого туризму, удосконалення туристичної інфраструктури, підвищення рівня якості надання туристичних послуг до європейських стандартів в нашому місті стартував муніципальний проект «Криворізька гостинність».

Ініціатором та координатором цього проекту є управління розвитку підприємництва виконкому Криворізької міської ради.

krivor gostinnist

В рамках проекту передбачається розповсюдження через готелі для гостей Кривого Рогу «Картки гостинності», за якою туристи, які відвідують місто мають можливість отримувати знижку в об’єктах бізнесу (готелях, оздоровчих, спортивних, ресторанних закладах, салонах краси, сувенірних магазинах, продовольчих та непродовольчих магазинах, туристичних агенціях тощо).

Картка «Криворізька гостинність» – спеціально виготовлена пластикова картка, що має QR-код сторінки ресурсу «Криворізька гостинність» на порталі «Криворізький ресурсний центр» (https://krmisto.gov.ua) для зручного використання за допомогою мобільного пристрою.

«Цей проект стосується розвитку туризму нашого міста, а саме направлений на популяризацію Кривого Рогу як туристичної «Мекки» України. З метою підтримки і розвитку напрацювань у напрямі розвитку туризму, а також залученню більшої кількості туристів до міста, ми пропонуємо використовувати нашим постійним туристам картку «Криворізької гостинності»», - зазначає начальник управління розвитку підприємництва Ірина Рижкова.