Кривий Ріг приймає польських гостей

Наше місто з офіційним візитом відвідала делегація з міста Люблін (Польща). Метою цьогорічного відвідування стало вирішення питань підвищення інвестиційної привабливості нашого міста шляхом впровадження маркетингу та брендінгу з урахуванням міжнародного досвіду.

 1

 Склад делегації: Кшиштоф Лонтке - директор відділу неінвестиційних проектів адміністрації м. Люблін, Агнєшка Вєхнік та Агата Патолета – керівники сектору маркетингу та управління туризму люблінського муніципалітету, відповідно.

 2

Спеціально для закордонних гостей КП «Інститут розвитку міста Кривого Рогу» організовано серію екскурсій на промислові підприємства Кривого Рогу, включаючи спуск на гірничодобувний горизонт шахти «Родіна» ПАТ «Криворізький залізорудний комбінат», а також підняття на її копер.

 3

Іноземні гості змогли опинитися на глибині 1370 м та побачити, як відбувається процес роботи в шахті від буріння до підняття породи на поверхню. Представники люблінської делегації отримали неймовірне задоволення від екскурсії та відзначили, що саме люди створюють емоції, отримані ними на потужному криворізькому підприємстві.

 4

Візит польських друзів триватиме з 10 по 13 березня. Його метою є налагодження більш тісних взаємин між мешканцями Кривого Рогу та Любліна, підвищення інвестиційної привабливості та розвитку туристичної інфраструктури обох міст.