АРТЕМІВСЬКИЙ ЗАВОД ШАМПАНСЬКИХ ВИН ARTYOMOVSK WINERY

Winery caves

Це найбільше підприємство в Східній Європі з виробництва шампанського традиційним пляшковим способом має більш ніж півстолітню історію. Весь цикл виробництва розташований під землею, в печерах на глибині більш ніж 72 метри, умови яких ідеально підходять для виробництва ігристих вин за оригінальною французькою технологією. Вся площа печер простягається на 26 га. Більше 30 млн. пляшок шампанського як мінімум три роки одночасно зберігаються. Для отримання шампанського артемівського заводу застосовується спеціальна «раса дріжджів». Це особливе ноу-хау, розроблене мікробіологами заводу. Артемівський завод шампанських вин випускає білі, червоні й рожеві ігристі вина, які, залежно від терміну витримки, підрозділяються на витримані й колекційні.

Тривалість екскурсії від 2-х до 2,5 годин. На екскурсії допускаються особи, що досягли 18 років. Під час екскурсії відбувається: відвідування алебастрових штолень, історія виробництва шампанського та дегустація 5-7 сортів шампанського, що виробляється на заводі.