У Кривому Розі відбудеться Перший Всеукраїнський Форум "Індустріальний туризм: кращі практики для ефективного розвитку територій"

Інститут розвитку міста Кривого Рогу за підтримки виконкому Криворізької міської ради, ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», Групи Метінвест та інших партнерів ініціює проведення Першого Всеукраїнського Форуму "Індустріальний туризм: кращі практики для ефективного розвитку територій", який заплановано провести 23-24 квітня 2015 року в м. Кривий Ріг за адресою: вул. Орджонікідзе, 1, зал «Академія».

Метою форуму є сприяння розвитку промислового туризму в Україні та Кривому Розі, зокрема; обмін практичним та теоретичним досвідом в даній галузі, створення ефективної комунікаційної платформи для всіх учасників туристичного ринку.
Серед завдань Форуму:
- визначити основні проблеми розвитку промислового туризму в Україні та шляхи їх подолання;
- розробити механізм виведення туристичного продукту промислової тематики на ринок туристичних послуг України;
- створити всеукраїнський маршрут промислової тематики;
- презентувати туристичні можливості Кривого Рогу туроператорам та тур агентам, що працюють в Україні в напрямку внутрішнього туризму.

Дводенна програма Форуму передбачає засідання у форматі круглого столу, дискусії за участю провідних експертів туристичної галузі в країні, а також екскурсії на унікальні промислові об'єкти Кривого Рогу.

Захід розрахований на загальнонаціональний рівень, тому серед учасників Форуму переважна більшість – туроператори з інших регіонів України. Також очікується залучити до участі представників найбільших промислових підприємств Кривого Рогу та інших міст.

Більше інформації за посиланням.