Кривий Ріг запрошує відвідати Industrial Fest - унікальну подію, що не має аналогів в Україні!

Industrial fest1
 

Всіх гостей та мешканців Кривого Рогу запрошуємо на захід, що дозволить продемонструвати індустріальну велич «сталевого серця України» - фестиваль «Ніч індустріальної культури» IndustrialFest.

Industrial Fest відбудеться за підтримки міського голови Юрія Вілкула 08 вересня (субота) на території автомобільної парковки торговельного центру «METRO» та триватиме з 18.00 до першої години ночі.

Головні організатори свята - виконком Криворізької міської ради та КП «Інститут розвитку міста Кривого Рогу». Генеральний партнер – Товариство з обмеженою відповідальністю «МЕТІНВЕСТ ХОЛДИНГ».

Цього року в рамках відзначення фестивалю «Ніч індустріальної культури» відбудуться одразу дві події:

07.09.2018 – проведення Міжнародного круглого столу «Крок від індустріального минулого до креативних індустрій»у конференційній залі виконкому Криворізької міської ради, основною метою якого є створення платформи для конструктивного діалогу щодо ролі туризму в розвитку міст як України, так і закордоном. У вищезазначеному заході візьмуть участь представники Європейського маршруту індустріальної спадщини (ERIH), представники із Польщі, Федеративної Республіки Німеччина, Представництва Європейського Союзу, департаменту туризму та курортів Міністерства економічного розвитку і торгівлі України та інші.

08.09.2018 – відбудеться фестиваль «Ніч індустріальної культури у м. Кривому Розі» IndustrialFestна території автомобільної парковки торговельного центру «METRO».

Під час фестивалю будуть проходити різні пізнавально-розважальні заходи, виставки, майстер-класи, вікторини на індустріальну тематику, що дозволять повністю зануритись у неймовірний світ промислової індустрії Кривого Рогу, а музична програма супроводжуватиметься виступом популярних українських та криворізьких музикантів.

Крім того, буде проведено широку екскурсійну програму на промислові підприємства міста. Безкоштовні екскурсії будуть проходити 7-8 вересня 2018 року в різних куточках Кривого Рогу. Усі бажаючі будуть мати можливість відвідати промислові об’єкти Інгулецького ГЗК, Південного ГЗК, Центрального ГЗК, Північного ГЗК, ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», Бурщицький та Петровський відвали, шахта «Родіна» ПАТ «Криворізький залізорудний комбінат».

Особливістю цьогорічного фестивалю стане локація «Парад професій», де проходитиме демонстрації відео в форматі 360 VR основних промислових професій та об’єктів Кривбасу. Завдяки вищезазначеній локації кожен відвідувач IndustrialFestзможе побувати на коксохімічному виробництві, спуститися до кар’єру чи відчути себе шахтарем.

Всі представлені локації на IndustrialFest допоможуть продемонструвати, що Кривий Ріг – це не тільки сіра промисловість, а величезне місто фарбів, неймовірних пейзажів і потужний осередок культури.

Слідкуйте за інформацією на офіційній сторінці Industrial FEST «Ніч індустріальної культури у Кривому Розі» у соціальній мережі фейсбук за посиланням: https://www.facebook.com/IndustrialfestKR/